طرز تهیه ی انواع کرم موزاییک ها از بیسکویت ها, کیک کولوچه ها و, شیرینی ها و نان شیرین های باقی مانده:

عزییییییزان دل, بی نهایت درودتان باد.
باز هم ریحانه اومده ولی بگید ببینم با خودش چی چی آورده:
راهی برای جلوگیری از یک اسراف بزرگ را با خودم براتون آوردم.
همگی در خانه هر روزه کلی نان قندی نان شیرین یا شیرمال کیک کولوچه و… خشک شده و اضافی یا خوراکی له شده ی فرزندانمان را که با هزینه تهیه کردیم در شرایطی که امکان استفاده از آنها وجود دارد را دور ریز میکنیم. در اینجا ترفند استفاده ی صحیح آن ها را آموزش میدهیم.
مواد لازم: کیک کولوچه شیرینی بیسکویت نان قندی شیرمال و هر آن چه بازمانده شده باشد.
گلاب و دم کرده و صاف شده ی هل, دارچین, زنجبیل, زعفران, اگر شیر و عسل هم داشتید همراه با گلاب.
پودر کاکاهو که با روغن مایع یا کره زوب شده باشد مقداری.
توجه: برای شما امکان تغییر مواد موجود هست مثلا شاید کسی نخواست کرم کاکاهو درست کند پس پودر کاکاهو نیاز نخواهد بود. یا برای درست کردن کرم شیر عسلی یا کرم عسل به شیر و عسل نیاز خواهید داشت. یا برای کرم قهوه پودر قهوه باید جای کاکاهو در کره ضوب شود و برای کرم نسکافه نسکافه جای قهوه باید استفاده کرد و اگر کرم مغز دار بخواهید پس از تهیه ی خمیر در وسط لوله یا رل میتوانید مغز هسته زردآلو, بادام و پسته گردو و تکه های میوه های فصلی بدون هسته و ریز شده مثل آلبالو کیوی و… قرار دهید. میتوانید در دم‌کرده ها هم تغییر دهید مثلا از زنجبیل استفاده نکنید یا بلعکس ولی نام و نشان شوکولات کرم موزاییک شما بر اساس مواد مصرفی تعیین خواهد شد. مثلا شوکولات کرم موزاییک نسکافه آلبالو ای یا شوکولات کرم موزاییک قهوه گردویی و… توجه کنید اگر آرد خمیرتان که همان کیک بیسکوییت اینها هست خیلی شیرین نبود میتوانید به دلخواه از شکر ضوب شده با کره یا حل شده در شربت دم کرده های خود مصرف نمایید. اگر دوست داشته باشید در خمیر میشود از مقدار کمی شیر خشک یا وانیل استفاده کنید و یا پودر نارگیل. برای چسبیدن کرم یا عسل یا تخم مرغ خام لازم است.

بریم سراغ آموزش:
ابتدا از نان کیک و… با چرخ گوشت درجه ی ریز یا گوشتکوب یا آسیاب خوب ریز کنید. سپس کم کم از مایعات به آرد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا خمیر سفت به دست آید. حالا برای چسبندگی آن تخم‌مرغ را که شکستید در ظرفی خوب هم زده تا کف کند و به مواد بیفزایید.
نکته ی مهم:
اگر برای چسب ناک شدن از عسل استفاده میکنید حتما آن را خوب در شربت و یا شیر حل کنید و شکر نیاز نیست و از عسل زیاد استفاده کنید. اگر از تخم‌مرغ استفاده میکنید حتما جهت رفع بوی آن خیلی از هل دارچین زعفران زنجبیل کمک بگیرید و علاوه بر شربت از پودر آنها هم در خمیر استفاده کنید.
حالا که خمیر حاضر شد پودر ضوب شده را چنین تهیه کنید کره را روی درجه ی کم مثلا سماور یا کتری آب کنید برای هر یک چهارم فنجان کره یا روغن یک قاشق پودر قهوه یا کاکاهو و… کافیست. و آن را هم به مواد بیفزایید.
من مقداری پیمانه برای الگو به شما حدودا میدهم هر یک بسته بیسکوییت مادر سه تخم‌مرغ و یک چهارم فنجان کره یه قاشق پودر نسکافه نیم لیوان مغز برای وسط کرم مثلا کشمش و… و یک چهارم فنجان شربت دم کرده و یک قاشق مرباخوری پودر نارگیل یا وانیل حدودا نیاز دارد.
اکنون که خمیر آماده شده یک مشما فیریزر بردارید و به اندازه‌ی ته مشما که کامل پر شود از خمیر ریخته مغز ها را یک نواخت روی خمیر بریزید و باقی خمیر را روی مغز ها خوب بریزید. حالا مشما را روی یک سینی قرار داده و با دست یعنی کنار دست از روی مشما به سمت ته مشما مواد را جوری هدایت کنید که مواد به شکل رل یا لوله بشود و کف دست شما در روی فضای خالی مشما چنین باشد که انگشت تا نزدیک به مچ شما مثل خطکش رل را فشار دهد. فشار محکم نباشد که مشما نترکد. حالا با دست آزاد هوا را کامل خالی کنید و لوله یا رل را به سمت خالی یا در مشما قل دهید تا کل مشما دور رل لوله شود بعد رل را یک شب روی یک سینی استیل در بالاترین طبقه ی یخچال که به جا یخی نزدیک باشد قرار دهید. اجازه دهید رل خوب و کامل خودش را بگیرد بعد حلقه حلقه برش دهید و در یک دیس چینی بچینید و رویش را با سلفون کامل بپوشانید و برای سرو با چای ها و نوشیدنی های صبحانه عصرانه و بین وعده نوش جان فرمایید.
دقت کنید که هر بار کرم را از یخچال در می آورید بیش از نیم ساعت بیرون نماند که وا میرود.
نوش جانتان باد و تا پست دیگر بدرودتان میگویم.

درباره ریحانه پروین

درود. این جانب ریحانه پروین هستم دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی. بنده نابینای مطلق میباشم.
این نوشته در آشپزی, آموزش, آموزش های متنی, غذا ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

6 + ده =