طرز تهیه ی مام خانگی:

سلام سلام سلااااااااااام.
باز اومدم با یه آموزش ناب که انصافا توی هیچ عطاری ای این آموزش را پیدا نمیکنید.
میخوام طریق درست کردن مام بدون عوارض جانبی و کاملا طبیعی را براتون به اشتراک بذارم.
مواد لازم:
گلاب,
مقدار اندکی جوش شیرین حل شده در آب یا گلاب جهت جلوگیری بیشتر از بوی نامطبوع بدن و ضد عفونی کردن نقاط مورد استفاده ی مام,
ته مانده ی کرم ها و لوسیون بدن ها و عطر های خودتان یا روغن های معطر گیاهی مورد علاقه ی خودتان,
در صورتی که رایحه ای را دوست دارید” مقداری از پوست تازه یا خشک شده ی آن میوه یا گل و… را بجوشانید و صاف کنید. توجه داشته باشید هر قدر رایحه ی تند تری بخواهید باید جوشانده ی گل, گیاه یا میوه ی شما بیشتر بجوشد و مقدار بیشتری از آن رایحه را در آب بریزید و بجوشانید تا جوشانده کاملا غلیز شود. و اگر بوی ملایمتری میخواهید باید میوه, گل یا گیاه کمتری در آب بریزید. و آن را کمتر بجوشانید.
طرز تهیه:
ابتدا در ته ظرف مام هر آن چه اعم از روغن معطر گیاهی, کرم یا لوسیون بدن که موجود است را میریزیم و ته ظرفمان را با گرداندن مایعات نظیر گلاب تمیز کرده و آن ها را در ظرف مام میریزیم. بعد مایعات دیگر را یکی یکی اضافه میکنیم و آرام هم میزنیم بعد در ظرف را محکم بسته و خوب هم میزنیم تا کامل مواد قاتی شوند.
دقت کنید حد اقل یک چهارم ظرفتان را با مواد چرب کف دار نظیر کرم روغن معطر لوسیونبدن پر کنید تا مام شما غلیز باشد.
امیدوارم این آموزش مورد استفاده قرار گیرد.
سلامتی شما را از ایزد منان خواستارم.
تا پستی دیگر بدرود.

درباره ریحانه پروین

درود. این جانب ریحانه پروین هستم دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی. بنده نابینای مطلق میباشم.
این نوشته در دسته‌بندی نشده ارسال شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هفده + دو =