چند نمونه از موارد مورد مصرف جوش شیرین در آشپزخانه جهت ضد عفونی کردن آن حریم:

درودی چند باره به تمام شما عزیزان بزرگوار.
این بار با یک پست بهداشتی در محیط آشپز خانه خدمت رسیدم که امیدوارم مقبول پسند و استفاده ی شما مهرورزان واقع گردد.
موارد بسیار مهم مصرف جوش شیرین.
تا جایی که بنده اندک تجربه ای دارم و در محضر شما اساتید فرهیخته همیشه فقط درس پس میدهم و بس. شنیده ام که درست نیست که مواد شوینده یشیمیایی را تا حد امکان با یک دیگر ترکیب کنیم.چرا که برخی از شوینده ها در ترکیب با یک دیگر میتوانند آسیب های بسیار جدی و جبران ناپذیری به ما بزنند.
به همین منظور اگر ما یاد بگیریم گاه از پاک کننده های طبیعی بهره گیریم هم به حفظ سلامتی خودمان هم اطرافیانمان کمک شایانی کرده ایم.
و اما لوب کلام:
برای نظافت میتوانیم جوش شیرین را با مقدار کمی نمک و مقداری سرکه سفید ترکیب کنیم و مقدار اندکی از این محلول را همراه با جوشانده ی پوست میوه ی مطلوبمان یا جوشانده ی گیاهی معطر یا جوشانده ی برگ اوکالیپتوس و… را که قبلا داشتیم و آن را سرد و صاف کردیم در ظرف حاوی مایع ظرفشویی خودمان بریزیم تا علاوه بر ضد عفونی کردن دست و ظرف ها و محیط ظرفشویی این محلول اجازه ندهد پوست دست صدمه ی زیادی تحمل کند.
و اما مورد دیگر:
در ازای هر قاشق جوش شیرین یک چهارم قاشق نمک و یک لیوان سرکه را با هم خوب ترکیب کنید و در شست و شوی سرویس ها, حمام و آشپزخانه و ظرفشویی و اسکاج ها و… استفاده نمایید. توجه داشته باشید که محلول اقلا ۵ دقیقه روی محیط بماند و آن را خوب بسابید مثلا: ظرف را با اسکاج و فضا را با جاروب یا فرچه خوب بمالید. خصوصا لا به لای کنگره ها, شیار ها, خط ها و درز ها را کاملا با دقت بکشید.
مورد بعد آن که:
از همین محلول برای رفع بوی بد فاضلاب و باز کردن لوله های ظرفشویی و حمام و آب در رو های آشپزخانه ها و… میتوان استفاده کرد.
دیگر آن که:
از خمیر سفت جوش شیرین و آب یا سرکه میتوانید در برطرف نمودن لکه هایی که روی سطح های ظرفشویی های چدنی مانده اند یا لک های ناشی از سوختگی غذا که روی قابلمه ها یا تکه های مربوط به شعله های چدنی گاز مانده است به روش زیر استفاده کنید.
آب و جوش شیرین را به نسبت مساوی ترکیب کنید, اگر برایتان میسر بود به جای آب از سرکه استفاده نمایید. بعد خمیر سفت را روی محل لک قرار دهید و اجازه دهید ده دقیقه الی یک رب به همان حالت بماند و سپس آن را خوب بسابید.
توجه: ظروف شیشه ای, چینی, ملامین, تفلون و کریستال را نباید با اسکاج زبر یا سیم شست, چرا که خط می افتند و محل خط برداشتن ظروف فضای مناسبی را جهت رشد میکرب ها پدید خواهد آورد.
باید این ظروف را با اسکاج های نرم کنفی یا ابری و یا اسفنج های نرم و نظیر آن شست.
نظر به این که نور خورشید قاتل بسیاری از میکروب ها و باکتری ها میباشد و سرویس حمام و بهداشتی و ظرف شویی از تابش آفتاب همیشه محرومند, پس آمار جذب بیشترین میکروب بعد از صفحه های گوشی و رایانه را به خود اختصاص داده اند. لذا توصیه میشود حد اقل ماهی یک بار با شوینده های میکروب زدا مانند محلول فوقو الذکر آنها را تمیز نمود.
عادت کنیم هفته ای یا هر دو هفته یک بار اسکاج ها و اسفنج های ظرف شویی را اقلا یک رب در محلول فوق خیس کرده بعد خوب آب بکشیم و آن ها را در نور خورشید بگذاریم تا خشک و میکروب زدایی شوند.
تا پستی دیگر خدا نگهدا

درباره ریحانه پروین

درود. این جانب ریحانه پروین هستم دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی. بنده نابینای مطلق میباشم.
این نوشته در آشپزی, پزشکی و سلامت, دانستنی ها ارسال و , , , , , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هجده + 17 =