بازدیدها: 69
سلام بر دوست داران آشپزخونه ها:
حالتون چه طوره؟
به قولی کیفتون کوکه؟
الهی که همین جور باشه و خوش و سلامت باشید.
من اومدم تا یک راه ساده بگم,
با این روش دیگه زمانی که دارید پیاز را حلقه, خورد یا رنده میکنید پیاز ها از هم جدا و ورق ورق نمیشن و شاهد اتلاف اونا نخواهید بود.
وقتی پیاز ها را پوست کندید, ته پیاز را ازش جدا نکنید و شروع به خورد کردن اون کنید. با این روش میتونید راحت قطعات یک دست و منظمی از پیاز را برش بدید و خورد کنید.
امیدوارم این تجربه به دردتون بخوره.
تا پستی دیگر همگی در پناه حق محفوظ باشید و شبتون آروم و شیک.