طرز تهیه ی آجیل میوه ی خشک:

سلاااااااااااااام به همه. چه خبرا؟ ما را نمیبینید خوشید؟ سلامتید؟
از شوخی و احوال پرسی که بگذریم سخن شکم خوش تر است.
بله این بار اومدم تا بگم برای دور همی ها و مراسم های دور همی چه جوری با میوه میشه آجیل میوه ی خشک درست کرد.
بیشتر منتظرتون نمیذارم پس با هم بریم سراغ اصل بحثمون,
توجه کنید برای تهیه ی آجیل میوه نیازی نیست پوست اونا را جدا کنید.
برای تهیه ی این آجیل باید میوه ها را به شکل نازک حلقه کرد یا به صورت چهار گوش و نگینی و ریز اونا را خورد کرد.
بعد از برش های حلقه ای یا نگینی باید اونا را در سینی روی یا استیل بریزید و روی گرمای غیر مستقیم قرار بدهید و چند ساعتی یک بار باید میوه ها را زیر و رو و جا به جا کنید.
من اصولا وقتی بخاری روی شمع هست سینی یا دیس استیل و یا روی را روی بخاری میذارم و یا در ظرف روی لبه ی هود یا در طبقه ای از کابینتمون که بالا سر سماور قرار داره میذارم تا آجیلم این جوری خشک بشه.
توجه کنید جهت سرعت در تبخیر آب موجود در میوه بهتره از مقدار اندکی نمک کمک گرفت.
نکته ی مهم:
برخی از میوه ها مانند موز یا سیب و… به محض جدا شدن و خورد شدن دستخوش تغییر رنگ میشن. برای جلوگیری از این اتفاق سریع با یک دستکش مشمایی با مقدار خیلی کمی آب لیمو ترش باید تمام قسمت های آن میوه را بپوشانید.
اگر دوست ندارید میوه خیلی سفت باشه میتونید بعد از نیم خشک کردنش آن را بردارید و تا زمان مصرف در یخچال فریزر یا یخچال نگهداری نمایید.
خدا کنه از این پست خوشتون اومده باشه.
تا پست بعدی خداحافظتون.

درباره ریحانه پروین

درود. این جانب ریحانه پروین هستم دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی. بنده نابینای مطلق میباشم.
این نوشته در آشپزی, آموزش, آموزش های متنی ارسال و , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نه − 3 =