روش ریگ پز کردن برای همه چیز: یک روش عالی و خیلی مفید:

در این روز های سرد زمستانی سلامی گرم و داغ دارم خدمت همه ی مهربانان بزرگوار.
امیدوارم حالتون خوب باشه و در نهایت صحت و سلامتی, پایدار و برقرار باشید.
بازم من اومدم. میخوام روشی ساده را براتون نشون بدم که تمام پختن ها را با این روش برای بسیاری از مواد غذایی به کار ببرید و طعم سنتی را در غذا هایتان به کمک این روش ساده بار ها تجربه کنید اونم بدون این که خاصیت مواد غذاییتون از بین بره و در ضمن با این متود, نیاز نیست از روغن, گاز اضافی, آب و… استفاده کنید.
بریم دنبال ادامه ی بحث,
یک قابلمه را با مقداری ماسه, شن, سنگ ریزه و ریگ خوب کف پوشی کنید. حالا هر چیزی را که میخواهید بخار پز و مغز پز کنید روی شن و… بگذارید و روی آن و اطرافش را نیز با همان مواد کف پوش قابلمه کامل بپوشانید. بعد قابلمه را ابتدا روی شعله ای از اجاق گاز در حالی که زیرش شعله پخش کن گذاشته اید قرار دهید و در قابلمه را ببندید, اجازه دهید که قابلمه و حتی در قابلمه خوب داغ شود. و بعد از حدود بیست دقیقه قابلمه را بردارید و آن را روی بخاری که شعله ی آن کم است یا حرارت غیر مستقیم بگذارید تا خوب مغز پخت شود و یا روی همان شعله ی گاز آن را مغز پخت نمایید.
در این روش چه موادی را میتوان پخت؟
کدو, به, سیبزمینی, سیب درختی, لبو, ترب, بلوط, انار, بادمجان, تخم مرغ, و… را میتوان با پوست در میان ریگ ها بخار پز کرد. و بعد در زمان استفاده پوست آن ها را کند.
گر بخواهیم موادی که پوست ندارند را با این روش بپزیم آیا راهی وجود دارد؟
بله میتوانیم از فویل های نازک آلامینیومی که داخلش را با روغن دلخواهمان مانند روغن زیتون یا کره و… چرب کرده ایم استفاده کنیم و مواد دل خواهمان نظیر سوسیس کالباس, گوشت ها, اعم از: مرغ, ماهی, میگو, گوشت قرمز و بوقلمون و … را که از قبل ریز خورد کرده ایم و با چاقو اطراف آن ها خطوطی جهت راحتی در پخت ایجاد کرده ایم یا فلفل دلمه ای و… را خوب و محکم و کامل بپیچیم و آن ها را فویل بندی کنیم و فویل را در میان ریگ و شن و ماسه ها و روی حرارت قرار دهیم و مواد را خوب مغز پخت کنیم. حتی میتوانیم آن ها را در پنیر پیتزا ها و سس های دلخواه یا در خمیر های طعم دار, مثل خمیر پیراشکی و… که قبلا تهیه کرده ایم بپیچانیم و بعد فویل بندی کنیم.
توجه:
زمان پخت مواد بسته به ماهیت آن ها متفاوت است مثلا مدت زمان پخت تخم مرغ و تخم پرندگان دیگر بدیهیست که کوتاه تر از مدت زمان مورد نیاز پخت برای گوشت قرمز و … خواهد بود.
برای تشخیص رسیدن یا نرسیدن آنها به پخت کامل, باید از بوی آن ها که به پختگی رسیده اند یا نه و یا از طریق مشاهده ی ترکیدن بر پوست پوست دار ها به پختگی آن ها یا خامیشان پی برد. و به وسیله ی تخمین زمانی در مورد مدت پخت, میشود حدودا فهمید برای کدام موادی چه زمانی برای پخت نیاز است. مثلا برای تخم مرغ حدود ۷ دقیقه زمان کافیست. چون تا شن ها سرد شوند مواد با حرارت نهفته در شن ها هنوز دارند میپزند.
برای موادی که دیر به پخت میرسند, نیاز نیست آن ها را از روی شعله بردارید و اگر عجله دارید مواد زود بپزند روی همان شعله ی اجاق گاز با شعله ی کم و شعله پخش کن آن ها را بپزید.
در این روش طبخ, به آن سبب که نه آب نه روغن و نه… در پخت, دخالتی دارند خواص مواد غذایی کامل حفظ میشود و برای حفظ سلامتی بیشتر بسیار ارزشمند است.
امیدوارم همیشه پر از سلامتی روز افزون باشید و از این آموزش هم رضایت کامل داشته باشید.
تا پست بعدی حق نگهدارتان باد.

درباره ریحانه پروین

درود. این جانب ریحانه پروین هستم دارای مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی. بنده نابینای مطلق میباشم.
این نوشته در آشپزی, آموزش, آموزش های متنی, پزشکی و سلامت, غذا, نابینایان ارسال و , , , , , , , برچسب شده است. افزودن پیوند یکتا به علاقه‌مندی‌ها.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یازده − شش =